Inițiative sociale

Avem nevoie de păduri ca de aer ...

Aproximativ o treime din suprafaţa României e acoperită de pădure însă 3 hectare de pădure/oră sunt degradate. Mai multe ONG-uri au cerut în repetate rânduri stoparea tăierilor ilegale, conservarea parcurilor naționale și protejarea ultimelor păduri virgine.

Avem datoria de a proteja pădurile și de a ajuta pe cei care se ocupă de conservarea lor. Din acest motiv am lansat campania: Donează Oxigen. România are nevoie de tine.

... și avem datoria de a le proteja

Daca si ție îți pasă, vom putea mări împreună procentul de suprafață protejată a României.

Orice persoana fizică cu vârsta peste 18 ani care achiziționează unul dintre cele trei pachete promoţionale HIMALAYA din farmaciile și magazinele partenere ajută asociația "Agent Green" să continue campaniile de protejarea pădurilor din România. Vezi produsele participante sau implică-te prin donații directe pe site-ul asociației Agent Green.

Pentru a susține proiectul este nevoie de cât mai multe companii care să adere cauzei "Donează Oxigen". Sugerează-i angajatorului tău să se alăture campaniei. Povestește-i despre ceea ce ne propunem și haideți să contribuim împreună la salvarea pădurilor din România.

Grija pentru viață este filosofia noastră fundamentală de afaceri. Investiția în sănătate merge dincolo de produse de înaltă calitate.

Aceasta include protejarea Pământului, îngrijirea comunității și respectarea vieții în toate formele sale.

Cel mai frumos gest pe care îl poate face cineva este să salveze vieți donând sânge. Implică-te acum, donează sânge și salvează vieți!

Dedicated to Life. Naturally.

Fidelă viziunii sale, compania Prisum Healthcare ia in considerare factorii de mediu atunci când își comercializează produsele.

Prin implementarea răspunderii extinse a producătorului (OIREP) în colaborare cu organizația de mediu Eco Synergy, Prisum Healthcare gestionează valorificarea deșeurilor de ambalaje pentru atingerea țintelor stabilite de către legislația de mediu.

Reducem emisiile GES

La final de an 2022 Eco Synergy a acordat companiei Prisum Healthcare un Certificat de Sustenabilitate din care reiese echivalentul numărului de copaci salvați și cu cât a fost redusă emisia de gaze cu efect de seră (GES) prin reciclarea ambalajelor puse pe piață.

Certificatul face rezultatele mai ușor de cuantificat si identifică o finalitate palpabilă pentru acțiunile și demersurile pentru protejarea mediului.

Conform Forbes România, în anul 2022, companiile care au transferat răspunderea către Eco Synergy au salvat aproximativ 1.052.128 de copaci și au redus emisia de carbon cu 210.426 tone CO2.

PRISUM HEALTHCARE News