Dedicated to Life. Naturally.

În 2019 Prisum International a împlinit 25 de ani de activitate pe piața farmaceutică românească

Prisum International, una dintre primele companii prezente pe piaţa suplimentelor alimentare din România – a împlinit 25 de ani de activitate pe piaţa românească.

Pentru a marca această ocazie specială, compania a organizat un eveniment aniversar, la care au fost invitaţi parteneri de business, reprezentanţi ai lumii medicale – medici și farmaciști, precum și reprezentanţi ai autorităţilor.

Evenimentul derulat sub egida „Dedicaţi Vieţii. În mod natural.” a avut loc la Face Convention Center. Cunoscuta actriţă Oana Pellea a fost de asemenea prezentă în cadrul evenimentului, deschizând seria vorbitorilor-invitaţi cu un discurs pe tema „Bunătatea ne menţine sănătatea”.

„Încă de la înfiinţarea companiei – toată energia noastră s-a îndreptat către a face bine, către a îmbunătăţi calitatea vieţii celor din jurul nostru, fie că vorbim despre produse de uz uman sau veterinar. Evenimentul s-a bucurat de o prezenţă remarcabilă a partenerilor noștri de afaceri, clienţi sau furnizori, dar și a unor invitaţi cu totul speciali. Ne-am dorit să celebrăm împreună parteneriatele solide construite de-a lungul celor 25 de ani de activitate. Totodată, suntem încrezători în rezultatele anilor care vor urma,” a declarat Carmen Ivan, Director General.

Compania Prisum, importator și distribuitor al produselor CSL Behring, Himalaya Drug Company, Vitabiotics și ProHumano+, este astăzi numărul 7 pe piaţa suplimentelor alimentare din România1 dar și un important furnizor de produse pe bază de plasmă umană2 care salvează vieţi.

Liv.52 este cel mai important produs din portofoliul de produse Himalaya, numărul 1 în România în categoria suplimentelor alimentare hepatoprotectoare3, așa cum Rhophylac este numărul 1 în categoria produselor din care face parte, iar albumina umană CSL Behring este numărul 24. De asemenea, compania Prisum distribuie gama de produse cosmetice Himalaya cât și gama de produse Himalaya de uz veterinar.

În cadrul evenimentului, reprezentanţii companiei au vorbit despre succesele înregistrate în trecut cu produsele deja consacrate: CSL Behring, Himalaya, dar și despre viitor, aducând în atenţia publicului noile game de produse ProHumano+, Vitabiotics, Himalaya vet.


  1. conform date Cegedim, Martie 2019, valoare
  2. Rhophylac (imunoglobulină anti-D), Albumină Umană, Berinert (inhibitor uman de esterază), Haemocomplettan (fibrinogen uman), Haemate (factor de coagulare)
  3. conform date Cegedim, MAT Martie 2019
  4. conform date Cegedim, 2018